Page 1 of 1

Aopa Fly In Aug 1-3, 2014 Feringe

Posted: Mon Mar 03, 2014 12:40 pm
by christer
Plats: Ljungby Feringe Flygplats (ESMG). Bana 01/19 (1150x30) Stråk 01/19 (300x30). JET A1/100LL.
152 dagar kvar!
Tack alla Ni som gjorde 2013 års upplaga till en riktig flygfest. En gång är ingen gång, och två gånger en vana! Nu är aktiviteten tradition!
Fredagen den 1/8: Funktionärer finns på plats för ett trevligt och glatt mottagande av ankommande med såväl luftfartyg, bilar, husvagnar, tält och hotellgäster! Förberedelsearbeten pågår hela dagen.
Lördagen den 2/8: Konferenser & föredrag för Dig som pilot och/eller är verksam inom privat- och allmänflyget. Dagen avslutas med flygning i lös storformation där alla flygande besökare kan delta. Efter detta blir det ”Flygkvällsmys” med grillning, flygsnack och mycket mer !
Söndagen den 3/8: Nytt för året är att man nu slipper välja vilka föredrag och konferenser man vill besöka. Detta då dessa fortsätter även under söndagen! Således har vi utökat konferensprogrammet till två dagar med något olika inriktning. Under söndagen är även allmänhet och press inbjuden till evenemanget där vi tillsammans skapar god PR för vårt flyg!
Allmänflygets situation runt om i landet kräver både nytänk och kraftsamling! Detta faktum kommer att vara ett av årets tema. Här ges tips, tankar och idéer som vi VET fungerar både då flygplatser ska bevaras och då föreningar ska växa. Ett annat är kostnaden. AOPA Sweden presenterar en rad åtgärder både inom certifikatområdet, flygplansägandet och i teknikfrågor där man själv redan i dag kan sänka sina flygkostnader högst avsevärt. Mer om detta, och mycket annat i kommande utskick!
VÄL MÖTT PÅ FERINGE!
Passa redan nu på att fylla kalendrar med detta evenemang!
Mer information följer fortlöpande tills det blir dags!
(Om Du inte vill ha fler meddelanden från oss om årets Fly-in, skicka då ett mail till janne@adal.nu så tar vio bort Er från listan!)