Flygfyren undrar om vi har dött...

Anybody can read this forum but only registered Guests can add Posts !

Moderator: lindingmar

User avatar
danne
Site Admin
Posts: 1145
Joined: Wed Mar 04, 2009 9:24 pm
Location: Årsta
Contact:

Flygfyren undrar om vi har dött...

Postby danne » Tue Mar 19, 2013 10:53 pm

I rött några funderingar från http://www.flygfyren.nu Jag undrar snarare om flygfyren har dött, jag har försökt registrera mig där i några dar där för att kunna svara men ingen reagerar.
I vilket fall kan jag konstatera att många flygare har grymt dålig koll och vi är inte heller några världsmästare i marknadsföring. ..../Danne

"Vad händer i Siljansnäs Airpark nu för tiden? Finns det fortfarande tomter till salu? Är det någon aktivitet där?
Lennart, Torsdag kl 22:30 #36
Folk verkar hänga i sina stugor och ha det mysigt, är väl ganska lungt där nu. Stora "biggles cafè" (sjukt fånigt namn om jag får säga något) är numera ett fint litet flygmuséum med en del helt unika rariteter men inget brandlarm så det är lite skandal.
Själva airparken är under långsam uppbyggnad, inget stort tryck med byggnationer men i vilket stugo/villa område i Leksands kommun?
Har ingen aning om deras ekonomi men en eller ett par feta konkurser som de gått igenom brukar rensa bort gammla skulder så jag tror den är OK nu, det är väl några lokala entrepenörer som ofrivilligt fått pröjsa den fina lilla banan osv.

Brukar flyga dit när jag skall besöka släkten eller bara vill landa på något trevligt ställe, de har en heltidsanställd i klubben på sommaren så det finns alltid möjlighet att köpa något gott och tankning brukar inte vara några problem."
Att flyga är att leva

johanhammarstrom
SAPS Brilliant Member
Posts: 1007
Joined: Sun Mar 08, 2009 9:04 pm

Re: Flygfyren undrar om vi har dött...

Postby johanhammarstrom » Wed Mar 20, 2013 7:11 pm

Hej!

Vi måste bli bättre att marknadsföra oss i sociala medier! Danne: du som är marknadskoordinator borde gå i bräschen för att göra reklam för oss på typ såna här forum samt posta så ofta som möjligt på Facebook!! :) Helt allvarligt tror jag det är viktigt att vi alla hjälps åt att förmedla både det lilla och stora i flygbyn. Bara det att man postar en bild när man parkerar i sin hangar väcker stor uppmärksamhet. Så mer liv på Facebook, Twitter, bloggar etc! :)

/Johan

User avatar
ingridmuus
SAPS Gold Member
Posts: 221
Joined: Thu Jan 05, 2012 4:48 pm

Re: Flygfyren undrar om vi har dött...

Postby ingridmuus » Tue Mar 26, 2013 6:44 pm

Jag har faktiskt försökt flera gånger komma in på sitet idag men inte lyckats.
/Ingrid :(


Return to “SiljanAirPark Public Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests